O Emisiji

Emisija "Biznis razgovori" predstavlja koncept u kome želimo da prikažemo kako su neki od vodećih biznismena na prostorima bivše Jugoslavije uspjeli u kompleksnom poslovnom okruženju. Trudićemo se da pokažemo na koji način je moguće stvoriti uspijeh i novu vrijednost za vlasnike kapitala, zaposlene, ali i zajednicu u kojoj živimo kroz redovno plaćanje poreza. Serijal će prikazati da ipak ima budućnosti na našim prostorima i da zajednički naš region može postati prepoznatljiv po poslovnim idejama, ali i uspiješnim realizacijama istih.

Emisija će prezentovati ljude iz sfere sporta, umjetnosti, realnog sektora, politike i drugih povezanih grana života. Želja autora je da se što više propagira duh stvaralaštva, radi ostanka na ovim prostorima. Podrška mladim ljudima je poseban fokus s obzirom da oni treba da nastave da budu pokretači novih ideja i pristupa poslu na prostorima Balkana.

Trajanje emisija je 20 minuta.

Emisije se mogu pratiti i na lokalnim kanalima kablovskih operatera.

Copyright Ⓒ Miloš Stevanović i "Standard Računovodstvene Usluge" d.o.o. Bijeljina. Sva prava zadržana. Nije dozvoljeno kopiranje ili reprodukovanje bez pismene saglasnosti autora.