O Milošu Stevanoviću

Miloš Stevanović rođen je 1983. godine u Bijeljini.
Završio je Pravni fakultet u Beogradu. Od 2006. godine nastavlja da vodi biznis Advokatsku kancelariju Stevanović koji je osnovala njegova majka, a u kojoj je trenutno partner i koja predstavlja vodeći advokatski sistem u Bosni i Hercegovini (www.advokati-stevanovic.com).

U dva navrata usavršavao se na Univerzitetu Harvard u Bostonu. Bio je savjetnik u Vladi Republike Srpske za pitanja međunarodnih odnosa i diplomatije pri Ministarstvu unutrašnjih poslova, kao i ranije u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede. Postao je prvi gradski menadžer u istoriji BiH (Grad Bijeljina) 2018. godine i u javni sistem uprave unio potpuno novi koncept upravljanja. Pridruženi je član Trilateralne komisije ispred Srpske nacionalne grupe. Savjetnik je generalnog direktora "Srbijagasa" za investicije u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini.

Vlasnik je kompanije "Standard Group" u čijem sastavu radi vodeća kompanija za računovodstvo i poreski konsalting "Standard Računovodstvene Usluge" d.o.o. Bijeljina. (www.standardbiro.com)

Copyright Ⓒ Miloš Stevanović i "Standard Računovodstvene Usluge" d.o.o. Bijeljina. Sva prava zadržana. Nije dozvoljeno kopiranje ili reprodukovanje bez pismene saglasnosti autora.