Emisije

Epizoda 5    Verica Rakočević

Najčuvenija srpska kreatorka Verica Rakočević govori o svojoj stvaralačkoj karijeri u Rimu, New Yorku, Milanu, ali isto tako o detaljima stvaranja globalnog brenda i izazovima koji su je pratili u preko 35 godina napornog rada sa posebnim preporukama za mlade ljude na Balkanu.

Epizoda 4    Jovan Kovačić

Gospodin Jovan Kovačić je predsjednik organizacije East West Bridge i član Trilateralne Komisije. U ovoj epizodi govori o odnosima moći na Balkanu, te budućnosti Kosova, Republike Srpske i sistemu uticaja na naše političke sisteme.

Epizoda 3    Prof. Verica Amidžić

Profesor Verica Amidžić vlasnik je najveće privatne škole stranih jezika u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini "Anglia". Na hiljade zadovoljnih učenika prošlo je kroz klupe ove škole. Govorimo o tome kako je postigla toliki uspijeh, te koji su bili izazovi u preko 20 godina dugoj tradiciji škole koja je postala brend Bijeljine, ali i države.

Epizoda 2    Srđan Šuput

Srđan Šuput je direktor "Wiener Osiguranja" a.d. - jednog od najvećih osiguranja u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini, te član Upravnog odbora Agencije za bankarstvo Republike Srpske. Diskutujemo tekuće teme iz sfere bankarstva i osiguranja, ali i političke prilike i njihov uticaj na biznis okruženje.

Epizoda 1    Stefan Đurić Rasta

U prvoj epizodi smo razgovarali sa Rastom koji je prikupio preko 620.000.000 pregleda na YouTube kanalu, ali istovremeno stvorio i respektabilan biznis model internet preduzetništva koji je prepoznat u regionu.

Copyright Ⓒ Miloš Stevanović i "Standard Računovodstvene Usluge" d.o.o. Bijeljina. Sva prava zadržana. Nije dozvoljeno kopiranje ili reprodukovanje bez pismene saglasnosti autora.